Praktische informatie

Osteopathie in relatie tot jouw specifieke situatie

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over osteopathie in het algemeen of in relatie tot jouw persoonlijke situatie. Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met Marco Broos Osteopathie.

Behandeltijd en kosten

Het consult duurt 45-60 minuten. Het consulttarief is €100. Na de behandeling wordt gevraagd het bedrag te pinnen. Je ontvangt daarbij een factuur. De factuur dien je zelf te declareren bij de zorgverzekeraar. Zorgverzekeringen vergoeden (deels) een osteopathisch consult. Je kunt dit in de verzekeringsvoorwaarden van de polis nalezen, bij de zorgverzekeraar nagaan en/of nazien bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (www.osteopathie.nl).

Annuleren en wijzigen van een afspraak

Het annuleren of wijzigen van een afspraak kan, via de email of telefonisch, kosteloos tot 24 uur voorafgaande aan de afspraak. Indien de termijn tussen annulering en afspraak 24 uur of minder betreft, wordt 75% van de consultprijs in rekening gebracht. Het wijzigen van afspraken kan niet online. Je zal daarvoor contact moeten opnemen met Marco Broos Osteopathie.

DO-MRO geregistreerde osteopaten

Marco Broos Osteopathie werkt samen met Steven van Steen DO-MRO (woensdagochtend aanwezig) en Rosalien Clarke DO-MRO (donderdagavond en vrijdagmiddag aanwezig). Marco Broos DO-MRO is overige dagdelen in de praktijk aanwezig. Allen zijn DO-MRO geregistreerd osteopaat bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens lid van de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).

Contactgegevens

Marco Broos Osteopathie
Dillenburgstraat 66
4835 ED Breda
telefoon 076-5616353
info@broos-osteopathie.nl

Colofon

Webdesign: Opera Graphic Design/Young-dogs
Webtekst: Dieuwke Hovinga
Fotografie: Frans Strous, Panthermedia
Auteursrecht voorbehouden: © Marco Broos Osteopathie 2016