Praktische informatie

Corona maatregelen

In verband met de nieuwe maatregelen van dinsdag 31 maart is de praktijk voorlopig gesloten tot woensdag 29 april. Geplande afspraken tot 29 april moeten worden verplaatst. U kunt zelf een nieuwe afspraak inplannen via deze website of wij nemen met u contact op via mail of telefoon. Afspraken die zijn gepland na 28 april blijven voorlopig staan. Indien u niets hoort bent u gewoon welkom op uw afspraak. Houdt actuele informatie in de gaten via www.osteopathie.nl en/of www.rivm.nl/coronavirus/covid-19. Indien u met de praktijk via een hotmailadres communiceert, let dan op uw SPAM box!

Osteopathie in relatie tot jouw specifieke situatie

Het kan zijn dat je nog vragen hebt over osteopathie in het algemeen of in relatie tot jouw persoonlijke situatie. Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met Marco Broos Osteopathie.

Behandeltijd en kosten

Het consult duurt 45-60 minuten. Het consulttarief is €107,- . Na de behandeling wordt gevraagd het bedrag te pinnen. Je ontvangt daarbij een factuur per mail of uitgeprint. De factuur dien je zelf te declareren bij de zorgverzekeraar. Zorgverzekeringen vergoeden (deels) een osteopathisch consult. Je kunt dit in de verzekeringsvoorwaarden van de polis nalezen, bij de zorgverzekeraar nagaan en/of nazien bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (www.osteopathie.nl).

Annuleren en wijzigen van een afspraak

Het annuleren of wijzigen van een afspraak kan, via de email of telefonisch, kosteloos tot 48 uur voorafgaande aan de afspraak. Indien de termijn tussen annulering en afspraak 48 uur of minder betreft, wordt de consultprijs in rekening gebracht. Het wijzigen van afspraken kan niet online. Je zal daarvoor contact moeten opnemen met Marco Broos Osteopathie.

DO-MRO geregistreerde osteopaten

In de praktijk Marco Broos Osteopathie zijn als osteopaat werkzaam; Steven van Steen, Rosalien Clarke en Marco Broos. Allen zijn DO-MRO geregistreerd osteopaat bij het Nederlands Register Osteopathie(NRO). Tevens lid van de Nederlandse Vereniging Osteopathie(NVO).

Het aanwezigheid schema is:

Steven van Steen:

woensdag 08.00-19.30 uur

Rosalien Clarke :

maandag 13.30-17.30 uur
donderdag 17.30-21.30 uur
vrijdag 13.30-17.30 uur

Marco Broos:

maandag 08.00-12.15 uur
dinsdag 08.00-17.30 uur
donderdag 08.00-17.30 uur
vrijdag 08.00-12.15 uur

Contactgegevens

Marco Broos Osteopathie
Dillenburgstraat 66
4835 ED Breda
telefoon 076-5616353
info@broos-osteopathie.nl

Colofon

Webdesign: Opera Graphic Design/Young-dogs
Webtekst: Dieuwke Hovinga
Fotografie: Frans Strous, Panthermedia
Auteursrecht voorbehouden: © Marco Broos Osteopathie 2016